Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Oтворен 51. Међународни рукометни ТВ турнир шампиона „Добој 2019“

Данас је у Добоју, пред великим бројем Добојлија и љубитеља рукомета, свечано отворен 51. Међународни рукометни ТВ турнир шампиона „Добој 2019“. Данашњем отварању ове значајне спортске манифестације претходила је синоћ одржана „Парада спорта“ на којој су добојским улицама продефиловали спортисти и рекреативци свих добојских спортских колектива.

Министар породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић рекла је данас у Добоју на отварању 51. Међународног рукометног ТВ турнира шампиона „Добој 2019“, да ова манифестација на најбољи начин промовише рукомет, спорт, овај град и Републику Српску. Давидовићева, која је и члан Организационог одбора, истакла је да је овај турнир уврштен у календар манифестација од посебног значаја за Републику Српску и подсјетила да Влада Српске подржава његову организацију.

Градоначелник Добоја Борис Јеринић пожелио је гостима и спортским клубовима пријатан боравак у Добоју и изразио захвалност предсједнику Владе Српске Радовану Вишковићу и другим учесницима који су дио организације овог спортског догађаја.

Отварању овогодишњег турнира је присуствовао и прослављени играч и тренер Веселин Вујовић, гдје је некада учествовао као играч.

На турниру, који ће трајати до суботе, 24. августа, учествоваће осам екипа.