Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Gradonačelnik Jerinić se sastao sa zamjenikom ministra odbrane

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić sastao se danas sa zamjenikom ministra odbrane u Savjetu ministara Mirkom Okolićem, sa kojim je razgovarao o aktuelnoj situaciji izazvanom epidemijom korona virusa (COVID-19). Nakon sastanka zamjenik ministra Okolić je rekao da će, ukoliko se ukaže potreba, raspoloživi resursi u kasarnama “Vojvoda Radomir Putnik” u Miljkovcu i “3. maj” u Barama na području ovog grada biti stavljeni na raspolaganje Gradskom štabu za vanredne situacije, u aktivnostima na sprečavanju širenja virusa korona.

Zamjenik ministra odbrane Mirko Okolić je rekao da je sa gradonačelnikom Jerinićem danas razgovarao i o procesu toplifikacije kasarne “Vojvoda Radomir Putnik” u Miljkovcu, koji je započet ranije, a za koji se nada da će biti dovršen do početka naredne sezone grijanja.

Komandant gradskog Štaba za vanredne situacije Boris Jerinić izrazio je zadovoljstvo što će logistika i resursi iz dvije kasarne biti na raspolaganju gradskom Štabu, ukoliko se za to ukaže potreba. Takođe, gradonačelnik je rekao kako projekat toplifikacije kasarne na Miljkovcu uveliko započet i da se čeka pogodan momenat za izgradnju vrelovoda.

Sastanku su prisustvovali i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Danijel Jošić i poslanik u Predstavničkom domu Parlamenta BiH Sanja Vulić.

Nakon sastanka u Gradskoj upravi gradonačelnik Jerinić je sa zamjenikom ministra odbrane BiH Mirkom Okolićem obišao kasarne “Vojvoda Radomir Putnik” u Miljkovcu i “3. maj” u Barama.