Site icon Grad Doboj

Javni poziv za dostavljanje prijedloga za realizaciju manifestacije “Zimska čarolija Doboj“ 2019-2020

Grad Doboj poziva sve zainteresovane subjekte da se aktivno uključe u realizaciju manifestacije „Zimska čarolija Doboj“ , koja će biti održana na području Grada Doboj – lokalitet gradski park, u periodu 15.12.2019 – 15.01.2020. godine. Radno vrijeme održavanja predmetne manifestacije biće utvrđeno posebnom odlukom.

U svrhu realizacije manifestacije „Zimska čarolija Doboj“ za prvu sezonu (u daljem tekstu koristiće se termin Zimska čarolija, u odgovarajućem padežnom obliku), Grad Doboj, u svojstvu organizatora i generalnog pokrovitelja manifestacije, obezbijediće uslove za besplatno korišćenje 15 prodajnih objekata – drvenih kućica, samog lokaliteta, odnosno ostalih pratećih sadržaja na lokalitetu, pod uslovom obezbjeđenja očuvanja komunalnog reda.

Pozivaju se svi zainteresovani subjekti da podnesu svoje prijedloge za učešće u realizaciji manifestacije Zimska čarolija, uz obavezno poštovanje sljedećih uslova:

Pored sadržaja preciziranih tačkom 2 Javnog poziva, dio lokaliteta može se ustupiti i za održavanje kulturnih, edukativnih i ostalih sadržaja zabavnog karaktera na otvorenom (muzički događaji, žive maskote dizajnirane u duhu zimskih radosti u svrhu fotografisanja sa istim i slično).

Odobrenje korišćenja lokaliteta, odnosno pripadajuće opreme, biće uslovljeno prvenstveno kvalitetom, originalnošću i svrsishodnošću predložene ideje, a zatim okvirima raspoloživih kapaciteta samog lokaliteta. Svi korisnici kapaciteta kojima bude odobreno učešće u realizaciji Zimske čarolije biće u obavezi uskladiti i prilagoditi ambalažu proizvoda odnosno ambijent pružanja usluge i distribucije proizvoda zimskom ambijentu i duhu predstojećih zimskih praznika.

Pozivaju se sve obrazovno-vaspitne ustanove i druge organizacije edukacijskog karaktera (muzičke, plesne škole, glumačke sekcije) da se aktivno uključe u realizaciju manifestacije organizacijom prigodnih programa, predstava i nastupa.

Generalni pokrovitelj manifestacije Zimska čarolija je Grad Doboj, a ukoliko bilo koja organizacija, preduzeće ili udruženje, iako svojom djelatnošću ne odgovara i idejno se ne uklapa u okvire i zahtjeve ovog Javnog poziva, ima želju da uzme učešće u realizaciji Zimske čarolije, može na ime ove manifestacije donirati sredstva u svrhu kupovine nakita namijenjenog dekoraciji samog lokaliteta Zimske čarolije, a zauzvrat Grad Doboj će istim, u znak zahvalnosti, besplatno ustupiti reklamni prostor na samom lokalitetu predviđen u predmetne svrhe.

Ovaj javni poziv ostaje otvoren do 01.12.2019.godine, a Grad Doboj zadržava pravo da od učesnika traži dodatnu dokumentaciju u svrhu dokazivanja činjenica koje mogu biti važne za realizaciju ovog Javnog poziva.

Prijave sa prijedlozima učešća dostavljaju se na adresu: Grad Doboj, Hilandarska 1, 74000 Doboj, sa naznakom „za učešće u realizaciji manifestacije zimska čarolija“.

Ovaj javni poziv biće objavljen u dnevnom listu Glas Srpske, na zvaničnoj internet prezentaciji Grada Doboj, a sadržaj istog biće emitovan i u okviru programa RTV Doboj.

Exit mobile version