Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

OBAVJEŠTENJE: SISTEMATSKI PREGLED DJECE ZA UPIS U PRVI RAZRED

Obaještavamo Vas da će JZU Dom zdravlja Doboj organizovati sistematske preglede djece za upis u prvi razred osnovne škole u periodu od 25.05.2020. do 19.06.2020.godine svakog radnog dana od 07 h i 30 minuta do 14 časova i 30 minuta.

Pregledi će se obavljati u prostorijama koje su posebno označene i nalaze se u suterenu Doma zdravlja, a imaju i poseban ulaz da djeca ne bi dolazila u kontakt sa ostalim pacijentima i zdravstvenim radnicima. Zato se mole roditelji da kontaktiraju telefonom nadležnu osobu i zakažu pregled. Telefon za zakazivanje pregleda djece je 065/547-498.

Odmah nakon pregleda obaviće se i redovna vakcinacija u Higijensko epidemiološkoj službi. Preglede će obavljati ljekari u centralnoj zgradi Doma zdravlja u skladu sa rasporedom koji je odobren od strane direktora Doma zdravlja, a u terenskim ambulantama pregledi će se obavljati u skladu sa rasporedom rada ljekara u ambulantama. Djeca koja u ovom periodu ne budu pregledana zbog objektivnih razloga mogu se javiti u tim porodične medicine u kome su registrovani.