Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Prijem za bivše funkcionere grada

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić upriličio je prijem za bivše funkcionere ove lokalne zajednice. Prijem je organizovan povodom 28. juna -Dana grada Doboja.

Obren Petrović je bio dugogodišnji načelnik, a onda kada je Doboj dobio status Grada i njegov prvi gradonačelnik. Sada je poslanik u Parlamentu BiH. Njegov doprinos razvoju Doboja je veliki. Pohvalio je svog nasljednika, sadašnjeg gradonačelnika Borisa Jerinića. Izgradnja novog objekta Bolnice, zgrade adminstrativnog centra, sportske dvorane, kao i izgrdanja autoputeva-svi ti projekti ističe itekako doprinose razvoju Doboja.

– Ovo sve su kapitalni objekti koji će ostati narednih stotinu godina, kao što je opština izgrađena 1947.godine pa traje i danas. Smatram da će ovo biti dobra stvar, vrlo brzo će krenuti i izgradnja Centra za kulturu. Dobro je što je jedinstvo i sloga i što gradonačelnik ima većinu u potpunosti, što nema problema kao što je recimo slučaj u Banjaluci. Jedina poruka za budućnost, je sloga i jedinsto i da jedni druge uvažavamo i tako steknemo dobru saradnju sa vlastima na nivou Republike Srpske i BiH i onda sve se može uradit- izjavio je Obren Petrović, poslanik u Parlamentarnoj skupštini BiH.

Sanja Vulić predsjedavala je Skupštinom grada Doboja, a sada je i ona poslanik u Parlamentu BiH. Ponosna je na sve kapitalne projekte koji se realizuju na području Doboja.

Ono na šta sam posebno ponosna jesu svi oni projekti koje smo zajedničkim snagama započeli i koje realizjemo i koji će biti realizovani u narednom periodu. Ja se zaista ne osjećam kao bivši funkcioner, ja se osjećam đelom tima gradonačelnika jer sva ta ekipa poslanika, odbornika gradske uprave čini ovaj grad onakvim kakav jeste jer smo svi mi jedan veliki i dobar tim, dobro se slažemo i dopunjavamo i mislim da to i jeste ključ uspjeha Grada Doboja–  rekla je Sanja Vulić, poslanik u Parlamentu BiH.

Svako od prisutnih radio je u određenom vremenskom periodu i dao svoj doprinos za razvoj Doboja, rekao je gradonačelnik dodajući da je Doboj jedna od urbanistički najuređenijih lokalnih zajednica, čemu su naglasio je, doprinijeli svi bivši funkcioneri.

Moja želja je da grad Doboj nastavi putem kojim je krenuo, a to je ubrzan razvoj. Da nastavimo sa svim onim što je potrebno da imamo kvalitetnije i bolje uslove kako bi ljudi dolazili u naš grad i u njemu ostajali i kako bi radili na njegovom razvoju, izjavio je Boris Jerinić, gradonačelnik Doboja.