Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Одржане јавне расправе нацрта

У сали Скупштине града Добоја одржане су данас јавне расправе о нацрту Одлуке о приједлогу уписних подручја основних школа на подручју града Добоја, нацрту Стратегије развоја омладинске политике Града за период 2020-2025. године, нацрту Плана кориштења средстава остварених од накнада по основу посебних мјера заштите од пожара у 2020. години, нацрту Програма кориштења средстава за унапређење пољопривредне производње на подручју Града Добој, те нацрт Одлуке о критеријумима за додјелу средстава за редовне дјелатности спортских клубова за 2020. годину.

Након одржане расправе градоначелник Добоја Борис Јеринић изразио је наду да ће градска власт успјети да стабилизује пуњење буџета у околностима пандемије вируса корона, те да ће покушати да спријечи смањење предвиђених средстава која су већ намијењена за дефинисане активности Градске управе у овој години.

Градоначелник Јеринић је рекао како се не одустаје од организације Међународног рукометног ТВ турнира шампиона Добој, који ове године треба да буде одржан 52. пут, а који ће бити у скромнијем издању с обзиром на мјере и посљедице изазване вирусом корона који је утицао и на планове клубова који су потврдили учешће на турниру.