Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Потписан уговор за микробизнис са предузећем “KA Solution”

У петак, 27.09.2019. године у просторијама Градске управе Добој обављено је потписивање уговора за микробизнис “KA Solution” који је одобрен у оквиру програма Омладинске банке Добој. Потписивању су присуствовали замјеник градоначелника Добоја Владо Благојевић, Жељко Пауковић, директор програма Омладинске банке у оквиру фондације Мозаик, Ахмед Исић у име компаније KA Solution, као и представници добојске Омладинске банке.

Поред микробизниса, у протеклом периоду реализовано је и пет друштвено корисних пројеката на подручју Града Добој – уређење градског простора, као и изградња и реновирање терена за рекреацију. Град Добој и Фондација Мозаик ће и у наредном периоду наставити да подржавају овакав вид активности за младе кроз програм Омладинске банке Добој.

KA Solution је предузеће које се састоји из два дијела. Пружају услуге поправке софтвера и хардвера на свим типовима рачунара, лаптопа, таблета и мобилних телефона. Поред поправки рачунарске опреме, предузеће пружа и услуге које односе на одржавање различитих типова мрежа и мрежне опреме, са посебним акцентом на технологију преноса података оптичком мрежом.