Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Јавни позив за учешће у програму обуке о припреми пословних планова

Предузеће Центар за економију д.о.о. из Бање Луке позива припаднике пољопривредно – прехрамбеног сектора (индивидуалне пољопривредне произвођаче, предузећа из области пољопривреде, удружења пољопривредника, пољопривредне задруге, итд.), те садашње и будуће консултанте, који раде у пољопривредно – прехрамбеном сектору, да се пријаве за учешће у програму обуке о припреми пословних планова, који се реализује у оквиру пројекта EU4AGRI, финансираног од стране Европске уније. Обука ће бити одржана у периоду мај – јули 2023. године.

Обука траје 60 радних часова организованих у 3 модула, који заједно чине цјелину, а обрађују комплетну тематику везану за пословно планирање.

За потребе одржавања програма обуке биће формиране двије групе учесника, са максималним бројем од 20 учесника по групи. Прву групу ће чинити пољопривредни произвођачи, а другу консултанти. Од учесника се очекује да редовно и активно учествују на обуци. Учешће у обуци је бесплатно. 

Обука ће се одржавати у Бањој Луци, у хотелу Јелена, ул. Јована Дучића 23а.

Програм обуке се изводи у оквиру пројекта EU4AGRI, који финансира Европска унија, а спроводе Развојни програм Уједињених нација (UNDP) у БиХ и Чешка развојна агенција (CzDA).

Пројекат „Подршка Европске уније за конкурентност пољопривреде и рурални развој у Босни и Херцеговини“ (ЕУ4АГРИ) је четверогодишња иницијатива (2020-2024), са циљем модернизације пољопривредно-прехрамбеног сектора, отварања нових и задржавања постојећих радних мјеста, те подршке опоравку од кризе проузроковане COVID-19 вирусом у Босни и Херцеговини.

Програм обуке је намијењен за учеснике из шире регије Бања Лука (Нови Град, Приједор, Костајница, Козарска Дубица, Градишка, Лакташи, Нова Топола, Србац, Прњавор, Дервента, Добој, Теслић, Тешањ, Котор Варош, Челинац, Кнежево, Јајце, Мркоњић Град, Шипово) и Унско – санског кантона (Сански Мост, Кључ, Босански Петровац, Дрвар, Бихаћ, Цазин, Велика Кладуша, Босанска Крупа).  

Ако сте заинтересовани да унаприједите вјештине пословног планирања, молимо Вас да попуните апликацију за учешће у програму обуке (https://www.centarzaekonomiju.com/edukacija.html) и да нам је пошаљете путем е-маил-а, заједно са својим ЦВ-јем (биографијом). Наведене документе шаљите на е-маил адресу: milos.t@centarzaekonomiju.com. Тражене документе можете послати најкасније до 20.04.2023.г. Више информација о програму можете добити путем телефона 065 910 944.