Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Јавни позив за учешће у Програму подршке предузетништву 2022.

Град Добој, Градска развојна агенција Добој и Удружење тренера ЦЕФЕ у Босни и Херцеговини, позивају особе заинтересоване за покретање властитог пословног подухвата и јачање предузетничких капацитета, да се пријаве за учешће у Програму подршке предузетништву 2022. Кроз Програм подршке предузетништву, полазницима ће бити осигурана предузетничка обука и менторска подршка у изради бизнис плана. За одабране кориснике чије пословне идеје буду најбоље оцијењене осигурана је финансијска подршка. Пријаве по овом Јавном позиву могуће је предати до 30.04 2022. године на емаил агенцијадобој@гмаил.цом или лично/поштом у просторијама „Градске развојне агенције Добој“ Добој, ул. Југ Богдана 28.

Уводне информације

Град Добој, Градска развојна агенција Добој и ЦЕФЕ БиХ заједнички имплементирају Програм подршке предузетништву 2022 на територији ове локалне заједнице. Циљ Програма је покретање нових привредних субјеката и креирање потицајног окружења за развој предузетништва.

Ко се може пријавити?

На овај позив пријавити се могу физичка лица са мјестом пребивалишта на подручју града Добој, као и привредна друштва/обрти регистовани на подручју ове локалне заједнице од чије регистрације није прошло више од годину дана на дан објављивања овог Позива.

Полазници Програма подршке предузетништву учешћем у програму добијају:

  • Обуку у јачању личних предузетничких капацитета,
  • Менторство у развоју бизнис плана за одабрани подухват,
  • Одабрани корисници добијају финансијску подршку за отпочињање пословног подухвата (двије најбоље оцијењење пословне идеје).

Како се пријавити?

Пријаве се запримају у периоду до 30.04.2022. године, испуњавањем Апликационог формулара који се налази у прилогу овог Јавног позива. Апликацију је могуће предати електронски, на адресу агенцијадобој@гмаил.цом или лично у просторијама лично/поштом у „Градска развојна агенција Добој“ Добој, ул. Југ Богдана 28. 

Пријављени кандидати биће обавјештени о одабиру  за учешће у Програму најкасније 7 дана по затварању овог Јавног позива.

Шта се очекује од пријављених полазника?

Од полазника се очекује:

  • Спремност за лични раст и развој у области пословних и предузетничких вјештина,
  • Пословна идеја
  • Учешће на предузетничкој обуци у трајању од 6 дана.