Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

ОБАВЈЕШТЕЊЕ: СИСТЕМАТСКИ ПРЕГЛЕДИ ДЈЕЦЕ ЗА УПИС У ПРВИ РАЗРЕД

Обајештавамо Вас да ће ЈЗУ Дом здравља Добој организовати систематске прегледе дјеце за упис у први разред основне школе у периоду од 25.05.2020. до 19.06.2020.године сваког радног дана од 07 h и 30 минута до 14 часова и 30 минута.

Прегледи ће се обављати у просторијама које су посебно означене и налазе се у сутерену Дома здравља, а имају и посебан улаз да дјеца не би долазила у контакт са осталим пацијентима и здравственим радницима. Зато се моле родитељи да контактирају телефоном надлежну особу и закажу преглед.Телефон за заказивање прегледа дјеце је 065/547-498.

Одмах након прегледа обавиће се и редовна вакцинација у Хигијенско епидемиолошкој служби. Прегледе ће обављати љекари у централној згради Дома здравља у складу са распоредом који је одобрен од стране директора Дома здравља, а у теренским амбулантама прегледи ће се обављати у складу са распоредом рада љекара у амбулантама. Дјеца која у овом периоду не буду прегледана због објективних разлога могу се јавити у тим породичне медицине у коме су регистровани.