Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Обиљежен Дан града

Добој обиљежава Дан града. На свечаној академији највиши званичници Републике Српске који су и овај пут истакли важност добре сарадње републичких и локалних власти највише признање. Плакета града уручена је српском члану Предсједништва БиХ Милораду Додику који је честитао грађанима Добоја овај Дан.

Том приликом Додик је изразио захвалност за највеће признање, те подсјетио да је новчани дио те награде донирао Удружењу за помоћ дјеци са потешкоћама у развоју Добој.Честитке и од предсједнице Српске Жељке Цвијановић. На Свечаној академији је истакнуто да је Добој савремен град и развија се сваког дана.

Српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик каже да то види сваки пут када дође у Добој. Да је Град Добој један од примјера успјешне сарадње републичких и локалних власти на реализацији заједничких пројеката који за циљ имају развој и стварање бољих и квалитетнијих услова за живот грађана ове локалне заједнице, поручила је у честитки предсједница Српске Жељка Цвијановић.

Јеринић је истакао да је Добој највеће градилиште управо захваљујући Додику. Градоначелник Добоја је рекао је да је политичка стабилност у овом граду одраз развоја те локалне заједнице који ће бити настављен захваљујући тој стабилности и представницима у Народној скупштини Републике Српске, Влади Српске и парламенту БиХ. Јеринић је нагласио да симбиоза локалне и републичке власти, те институција на нивоу БиХ дају резултате у овом граду.