Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Одржана прва редовна сједница Скупштине града Добоја

   Данас је одржана прва редовна сједници Скупштине града Добоја, у складу са прописаним епидемиолошким мјерама. Сједници је присуствовало 28 од укупно 31-ог одборника. Засиједању локалног паралемнта нису присуствовали ни градоначелникови сарадници, а све како би се испоштовале прописане епидемиолошке мјере. 

За другог потпредсједника Скупштине Града именован је Срећко Рекановић из СНСД-а, док је за замјеника градоначелника Добоја именован Владимир Марковић, такође кадар СНСД-а. Именовани су и в.д. начелници градских одјељења.

Мене радује што је Град Добој одблокиран и што данас имамо именовања комплетне градске администрације тј. комплетног руководства и Скупштине, али и начелника одјељења, тако да ћемо моћи све оне планове, идеје и пројекте које смо започели да убрзамо и реализујемо. А све у циљу и интересу грађана Добоја који нису ничим били криви, нити су заслужили да буду у одређеној политичкој блокади – изјавио је Борис Јеринић, градоначелник Добоја.

Покушаћу да својом енергијом и својим неким минималним доприносом који ја могу да учиним да поправим стање у Граду у смислу у којем се може поправити, али и да будем на располагању што грађанима, што одборницима и што свим другим људима који су заинтересовани за рад Градске управе. Исто тако, покушаћу да на неки начин употпуним тај менаџмент Града и да неким својим знањима и специфичним искуствима која имам, да допринесем бољем и успјешнијем раду Градске управе – изјавио је Владимир Марковић, замјеник градоначелника Добоја.