Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Одржан састанак са члановима Одбојкашког клуба инвалида “Добој”

Одбојкашки клуб инвалида „Добој” освојио је Куп Републике Српске који је недавно одржан у Бања Луци. Градоначелник Добоја Борис Јеринић организовао је пријем за освајаче златне медаље. Добојски одбојкашки клуб инвалида послије девет година, поново је освојио Куп Репубике Српске. Уз велико залаглање и труд играча на одбојкашком терену, као и стручног штаба, али и подршку локалне заједнице одиграо је фантастично финални турнир, и у свој град са седамнаестог Купа донио злато.

Градоначелник Добоја Борис Јеринић захвалио им је што кроз добре резултате промовишу свој град, те најавио подршку том клубу и у наредном периоду.

“Сарадња из протеклог периода са ОКИ „Добој” наставиће се и у наредном периоду, нарочито када се има у виду да овај клуб даје и четири репрезентативца Србије у сједећој одбојци. Сигуран сам да ће се и Куп који се некада раније одржавао овдје у Добоју, а што је прекинуто 2014. године, поново одржавати у Добоју у наредном периоду, јер смо се договорили да га поново активирамо. Покровитељ тог турнира биће градоначелник, тако да очекујем да ћемо у априлу или мају мјесецу сљедеће године ту традицију наставити. Овом приликом још једном им честитам на освојеном злату и на промоцији града Добоја и сигуран да управа клуба и играчи заслужују нашу подршку и да будемо увијек заједно”, рекао је градоначелник Добоја.

“Искористио бих ову прилику да се захвалим градоначелнику Добоја Борису Јеринићу који је уприличио овај пријем за чланове нашег клуба, а поводом освајања Купа Републике Српске за 2019. годину. Ми смо једини спортски колектив који се није увијек ослањао на помоћ. Увијек смо били самоиницијативни, иако су у клубу само особе са инвалидитетом. Такође, ми смо успјели да надљудским напорима реконструишемо спортску дворану у оквиру основне школе у Костајници за потребе нашег клуба. Градоначелник је имао прилику да обиђе радове и мислим да је одушевљен са оним што смо ми сами постигли нашим радом и захваљући помоћи пар друштвено одговорних привредника из града Добоја”, изјавио је Драган Достанић, предсједник ОКИ „Добој”.

Добојски ОКИ сљедеће године пуни двадесет година, а рођенданска жеља је освајање Лиге Републике Српске у сједећој одбојци.