Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Одржана осма сједница Градског штаба за ванредне ситуације

Sastanak gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića sa saradnicima.

Градски штаб за ванредне ситуације града Добој је данас одржао осму телефонску сједницу, на којој су донесени сљедећи закључци.

Градски штаб за ванредне ситуације града Добој, доноси закључак на основу којег се ослобађа плаћање комуналне таксе на име паркирања возила на означеним јавним паркиралиштима на територији града Добој, за вријеме трајања ванредне ситуације.

Градски штаб за ванредне ситуације града Добој, доноси закључак на основу којег се задужује Управни одбор ЈУ „Мајке Југовић“ Добој да донесе Одлуку о ослобађању накнаде за услуге обданишта за мјесец март текуће године, те да се евентуално уплаћена средства за мјесец март обрачунају за наредни период.

Градски штаб за ванредне ситуације града Добој, доноси закључак на основу којег ће Градоначелник града Добој донијети Одлуку о отварању рачуна за посебне намјене – донаторска средства, за финансирање набавке опреме и помоћ ЈЗУ Болница Свети апостол Лука Добој и ЈЗУ Дом здравља Добој.

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić na pres konferenciji tokom vanrednog stanja.

Градски штаб за ванредне ситуације града Добој, доноси закључак на основу којег се задужује Одјељење за привреду и друштвене дјелатности у Градској управи Добоја и Привредни савјет града Добоја, да анализира стање предузетника и привредних субјеката на територији Града Добоја, изазвано због новонастале ситуације и појаве корона вируса (ЦОВИД -19), те да предложе мјере помоћи у пословању наведеним субјектима.

Градски штаб за ванредне ситуације града Добој, доноси закључак на основу којег се ослобађа плаћање комуналне таксе за јавне површине испред угоститељских објеката – љетне баште на територији града Добој, за мјесец март текуће године, те ће се евентуално уплаћена средства за мјесец март обрачунати за наредни период. За провођење овог закључка задужује се Одјељење за стамбено комуналне послове у Градској управи Добој.


Преузмите датотеке