Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Стартовала четврта етапа бициклистичке трке Београд – Бањалука

У Добоју је стартовала четврта етапа бициклистичке трке Београд – Бањалука у којој 170 такмачара из 30 земаља вози на траси од Добоја до Приједора. Старту четврте етапе присуствовао је градоначелник Добоја Борис Јеринић, који је дао знак за старт ове етапе трке.

Он је изразио захвалност директору бициклистичке трке Београд – Бањалука Владимиру Куваљи и свим учесницима у организацији трке, јер је за њену организацију на овом нивоу била потребна велика логистика. Ријечи захвалности је упутио и свим екипама учесницама трке које су дошле из цијелог свијета. Јеринић је истакао да се видјело да су грађани Добоја заинтересовани за ову трку и да је донијета права одлука да Град Добој буде стартно мјесто једне од етапа трке.

-Све екипе и њихови такмичари, као и људи који их прате, односно који су њихова подршка су синоћ преноћили у Добоју. Имали су прилику да упознају наш град, тако да сам сигуран да је на овај начин Град Добој промовисан у оном духу и свјетлу у којем он стварно и јесте, а то је да је он Град добрих домаћина и људи. Вјерујем да им је свима било лијепо овдје и да ће ова етапа од Добоја до Приједора, која је уведена од ове године и даље бити у календару трке Београд – Бања Лука. Оно што ћемо сигурно заједно радити у наредном периоду јесте да ћемо настојати да побољшамо услове везане за организацију ове етапе још више, односно да ћемо за све оно што буде у обавези Града бити на располагању директору трке и свим људима који су у њеној организацији – изјавио је Борис Јеринић, градоначелник Добоја

Посљедња пета етапа трке биће вожена сутра на дионици од Дервенте, преко Српца, до Бањалуке.

Старту четврте етапе Бициклистичке трке Београд – Бања Лука присутвовала је и Сања Вулић, посланик СНСЂа у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ.