Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Уручени кључеви станова за младе брачне парове

Српски члан Предсједништва Босне и Херцеговине Милорад Додик, градоначелник Добоја Борис Јеринић и посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Обрен Петровић уручили су данас у Добоју кључеве девет станова за младе брачне парове који су испунили критеријуме за суфинансирање станова по јавном позиву за младе брачне парове.

Српски члан Предсједништва Додик је истакао да је ово одлична акција града Добоја која ће бити надограђена, те додао да је захвалан Јеринићу, Петровићу и граду Добоју који су ову идеју прихватили. Он је изразио увјерење да ће веома брзо и остали млади брачни парови добити кључеве станова.

Градоначелник Добоја Борис Јеринић је нагласио да ће Добој наставити са реализацијом пројекта субвенционисања станова за младе брачне парове, те да је у току други јавни позив и да се заинтересовани могу јавити.

Градоначелник Добоја захвалио се Додику, предсједнику Републике Српске Жељки Цвијановић и институцијама Републике Српске за подршку у реализацији овог пројекта.

Током данашње посјете Добоју српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик донирао је 100.000 конвертибилних марака за изградњу Исламског центра у Добоју и истакао да је Република Српска опредијељена за мир, стабилност, слободу и једнака права за све грађане. Он је изразио увјерење да ће веома брзо бити завршена градња Исламског центра.

Градоначелник Добоја Борис Јеринић рекао је да је и град Добој помогао изградњу Исламског центра. Уз Додика и Јеринића, Исламски центар у изградњи посјетио је и посланик у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Обрен Петровић.