Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

“Зимска чаролија Добој” од 15. децембра до 15. јануара

Манифестација “Зимска чаролија Добој”, која ће у овом граду бити одржана од 15. децембра до 15. јануара, садржаће богат културно-забавни програм прилагођен млађим и старијим суграђанима са пратећим свиркама, клизалиштем и уз организовани дочек међународне и православне Нове године, најавио је градоначелник Добоја Борис Јеринић. Он је на данашњој конференцији за новинаре рекао да идуће седмице почиње празнично украшавање града и да ће тематски бити украшен Парк народних хероја, у којем је предвиђено клизалиште на отвореном, бина за концерте и 15 зимских кућица.

Градоначелник Добоја очекује да ће ова премијерна “Зимска чаролија” оправдати очекивања, с обзиром на то да је садржајно и програмски окренута најмлађим суграђанима, за које ће бити организован и дочек дјечије Нове године.

Он је најавио да ће Добојлије међународну Нову годину дочекати уз Оркестар РТРС-а на челу са Перицом Јаћимовићем и наступ пјевачице Сање Малетић, док ће за дочек православне Нове године наступати локални бендови, уз госта изненађења. Градоначелник Јеринић је захвалио локалним бендовима који су потврдили учешће у добојској “Зимској чаролији”.

Манифестације “Зимска чаролија” ће радним даном бити одржавана од 17.00 до 21.00 час, а током викенда и празника радно вријеме се продужава до један час иза поноћи. За потребе ове манифестације биће затворена Хиландарска улица.