Site icon Grad Doboj

Održane javne rasprave nacrta

U sali Skupštine grada Doboja održane su danas javne rasprave o nacrtu Odluke o prijedlogu upisnih područja osnovnih škola na području grada Doboja, nacrtu Strategije razvoja omladinske politike Grada za period 2020-2025. godine, nacrtu Plana korištenja sredstava ostvarenih od naknada po osnovu posebnih mjera zaštite od požara u 2020. godini, nacrtu Programa korištenja sredstava za unapređenje poljoprivredne proizvodnje na području Grada Doboj, te nacrt Odluke o kriterijumima za dodjelu sredstava za redovne djelatnosti sportskih klubova za 2020. godinu.

Nakon održane rasprave gradonačelnik Doboja Boris Jerinić izrazio je nadu da će gradska vlast uspjeti da stabilizuje punjenje budžeta u okolnostima pandemije virusa korona, te da će pokušati da spriječi smanjenje predviđenih sredstava koja su već namijenjena za definisane aktivnosti Gradske uprave u ovoj godini.

Gradonačelnik Jerinić je rekao kako se ne odustaje od organizacije Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona Doboj, koji ove godine treba da bude održan 52. put, a koji će biti u skromnijem izdanju s obzirom na mjere i posljedice izazvane virusom korona koji je uticao i na planove klubova koji su potvrdili učešće na turniru.

Exit mobile version