Site icon Grad Doboj

Uručeni ključevi stanova za mlade bračne parove

Srpski član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, gradonačelnik Doboja Boris Jerinić i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Obren Petrović uručili su danas u Doboju ključeve devet stanova za mlade bračne parove koji su ispunili kriterijume za sufinansiranje stanova po javnom pozivu za mlade bračne parove.

Srpski član Predsjedništva Dodik je istakao da je ovo odlična akcija grada Doboja koja će biti nadograđena, te dodao da je zahvalan Jeriniću, Petroviću i gradu Doboju koji su ovu ideju prihvatili. On je izrazio uvjerenje da će veoma brzo i ostali mladi bračni parovi dobiti ključeve stanova.

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić je naglasio da će Doboj nastaviti sa realizacijom projekta subvencionisanja stanova za mlade bračne parove, te da je u toku drugi javni poziv i da se zainteresovani mogu javiti.

Gradonačelnik Doboja zahvalio se Dodiku, predsjedniku Republike Srpske Željki Cvijanović i institucijama Republike Srpske za podršku u realizaciji ovog projekta.

Tokom današnje posjete Doboju srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik donirao je 100.000 konvertibilnih maraka za izgradnju Islamskog centra u Doboju i istakao da je Republika Srpska opredijeljena za mir, stabilnost, slobodu i jednaka prava za sve građane. On je izrazio uvjerenje da će veoma brzo biti završena gradnja Islamskog centra.

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić rekao je da je i grad Doboj pomogao izgradnju Islamskog centra. Uz Dodika i Jerinića, Islamski centar u izgradnji posjetio je i poslanik u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Obren Petrović.

Exit mobile version