Site icon Град Добој

Градоначелник Јеринић се састао са замјеником министра одбране БиХ

Sastanak rukovodstva Grada Doboja sa zamjenikom ministra bezbjednosti Mirkom Okolićem.

Градоначелник Добоја Борис Јеринић састао се данас са замјеником министра одбране у Савјету министара Мирком Околићем, са којим је разговарао о актуелној ситуацији изазваном епидемијом корона вируса (ЦОВИД-19). Након састанка замјеник министра Околић је рекао да ће, уколико се укаже потреба, расположиви ресурси у касарнама „Војвода Радомир Путник“ у Миљковцу и „3. мај“ у Барама на подручју овог града бити стављени на располагање Градском штабу за ванредне ситуације, у активностима на спречавању ширења вируса корона.

Замјеник министра одбране Мирко Околић је рекао да је са градоначелником Јеринићем данас разговарао и о процесу топлификације касарне „Војвода Радомир Путник“ у Миљковцу, који је започет раније, а за који се нада да ће бити довршен до почетка наредне сезоне гријања.

Командант градског Штаба за ванредне ситуације Борис Јеринић изразио је задовољство што ће логистика и ресурси из двије касарне бити на располагању градском Штабу, уколико се за то укаже потреба. Такође, градоначелник је рекао како пројекат топлификације касарне на Миљковцу увелико започет и да се чека погодан моменат за изградњу вреловода.

Састанку су присуствовали и посланик у Народној скупштини Републике Српске Данијел Јошић и посланик у Представничком дому Парламента БиХ Сања Вулић.

Након састанка у Градској управи градоначелник Јеринић је са замјеником министра одбране БиХ Мирком Околићем обишао касарне „Војвода Радомир Путник“ у Миљковцу и „3. мај“ у Барама.

Exit mobile version