Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Вијести

Градоначелник Јеринић се састао са представницима Коалиције ООСИ

Градоначелник Добоја Борис Јеринић састао се данас са представницима Коалиције ООСИ (Коалиција организација особа са инвалидитетом регије Добој), Драгицом Бекановић и Зораном Панићем. На састанку је разговарано о актуелним и практичним проблемима са којим се сусрећу особе са инвалидитетом, те рјешењима које је неопходно примјенити да би се овој категорији грађана олакшао свакодневни живот.

Прочитајте више

Čestitka za pravoslavnu Novu godinu.

Дочекана православна Нова година

У добојском Парку народних хероја синоћ је организован дочек Нове године по јулијанском календару. Новогодишњи програм почео је у 20.00 часова уз концерт оркестра Перице Јаћимовића, а након њих је наступила србијанска пјевачица Тина Ивановић.

Прочитајте више

Дан Републике Српске

Градоначелник Добоја Борис Јеринић честитао је свим грађанима 9. јануар, Дан Републике Српске.

Дан Републике Српске се обиљежава и празнује 9. јануара као један од републичких празника у Републици Српској.

Прочитајте више

Prijem povodom Dana Republike Srpske.

Одржан пријем поводом Божића и Дана Републике Српске

Данас је у сали Скупштине града Добоја одржан традиционални пријем поводом Божића и 9. јануара, Дана Републике Српске. Пријему су поред градоначелника Добоја Бориса Јеринића и предсједника Скупштине града Сање Вулић, присуствовали и бројни гости – локални привредници и представници удружења грађана, представници у институцијама Републике Српске из Добоја, припадници Министарства унутрашњих послова Републике Српске и Оружаних снага БиХ, те представници вјерских заједница.

Прочитајте више

Мир Божији! Христос се роди!

Градоначелник Добоја Борис Јеринић пожелио је свим грађанима Добоја православне вјероисповијести срећан Божић, те да га прославе са својим породицама у здрављу и срећи. Мир Божији, Христос се роди!

Прочитајте више

Божићне печенице за припаднике Борачке организације

Градоначелник Добоја Борис Јеринић присуствовао је данас додјели једнократних помоћи за најугорженије припаднике борачке популације у Добоју, коју традиционално организује Борачка организација Добој уочи Божића сваке године. Представници добојске Борачке организације уручили су поводом Божића једнократну новчану помоћ по 100 конвертибилних марака за 60 социјално-угрожених припадника за набавку божићних печеница.

Прочитајте више

Градоначелник Јеринић дарује прворођену бебу.

Градоначелник Јеринић даровао прворођену бебу у 2020. години

Градоначелник Добоја Борис Јеринић даровао је са 1.000 конвертибилних марака бебу Катарину, проворођену бебу у Новој години у Добоју. Дјевојчица је дошла на свијет у петак, 3. јануара, а дарована је данас током Јеринићеве посјете добојској Болници “Свети апостол Лука”.

Прочитајте више

Gradonačelnik Jerinić sa članovima udruženja.

Удружење “Пети одред”: Помоћ породицама погинулих сабораца

Припадници Удружења ветерана Петог одреда специјалне бригаде Министарства унутрашњих послова Републике Српске у Добоју уручили су данас 11 печеница својим социјално угроженим члановима и породицама погинулих сабораца поводом наступајућег Божића.

Прочитајте више