Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Вијести

Gradski štab za vanredne situacije Doboj.

Једанаеста сједница Градског штаба за ванредне ситуације

На данас одржаној 11. сједници Градског штаба за ванредне ситуације Града Добоја, чланови штаба упознати су са тренутном епидимиолошком ситуацијом на територији наше локалне заједнице, Републике Српске, те региона.

Прочитајте више

Gradski štab za vanredne situacije Doboj.

Десета сједница Градског штаба за ванредне ситуације

Данас је одржана десета сједница Градског штаба за ванредне ситуације, на којој су се чланови штаба упознали са тренутном епидемиолошком ситуацијом на подручју Добоја, Републике Српске, Босне и Херцеговине и региона, као и са закључцима Републичког штаба за ванредне ситуације које су донесене на једанаестој сједници одржаној 30. марта.

Прочитајте више

Gradski štab za vanredne situacije Doboj.

Рачун за посебне намјене

Градоначелник Добоја Борис Јеринић донио је Одлуку о отварању рачуна за посебне намјене – донаторска средства, за финансирање набавке опреме и помоћ ЈЗУ Болница Свети апостол Лука Добој и ЈЗУ Дом здравља Добој, а на основу Закључка Градског штаба за ванредне ситуације града Добој од 24. марта 2020. године.

Прочитајте више

Gradonačelnik Boris Jerinić i Nenad Stevandić na sjednici Gradskog štaba za vanredne situacije.

Засједао Градски штаб за ванредне ситуације

У Добоју је данас одржана девета сједница Градског штаба за ванредне ситуације којој је присустовао предсједник Тима за праћење спровођења мјера Републичког штаба Ненад Стевандић. Након што је у Добоју потврђен први случај заразе вирусом корона, градоначелник Борис Јеринић је поручио да грађани остану смирени и да никога не осуђују.

Прочитајте више

Sastanak gradonačelnika Doboja Borisa Jerinića sa saradnicima.

Одржана осма сједница Градског штаба за ванредне ситуације

Градски штаб за ванредне ситуације је на данашњој телефонској сједници наредбом ускладио рад апотека са закључком Републичког штаба за ванредне ситуације, које ће до 30. марта радним даном радити од 8.00 до 18.00 часова, а викендом од 8.00 до 13.00 часова. Такође, на данашњој, осмој сједници Штаба за ванредне ситуације Добоја одређено је да се павиљон некадашње касарне у насељу Миљковац користи за смјештај лица за која се утврди да су поступила супротно мјерама кућне изолације.

Прочитајте више

Gradski štab za vanredne situacije Doboj.

Седма сједница Градског штаба за ванредне ситуације

На данас одржаној сједници Градског штаба за ванредне ситуације, која је одржана према најави телефонским путем, донесена је нова наредба о регулисању радног времена која се односи на радно вријеме апотека на подручју Града Добоја.

Прочитајте више

Šesta sjednica Gradskog štaba za vanredne situacije.

Шеста сједница Градског штаба за ванредне ситуације

Градоначелник Добоја Борис Јеринић рекао је да су у складу са наредбом Републичког штаба за ванредне ситуације о увођењу полицијског часа извршене корекције ограничења радног времена са 22.00 на 19.00 часова субјектима који обављају одређене дјелатности.

Прочитајте више

Gradski štab za vanredne situacije Doboj.

Сједница Градског штаба за ванредне ситуације

На данас одржаној сједници Градског штаба за ванредне ситуације констатовано је да у Добоју нема лица позитивних на вирус корона, а под надзором их је 739, док је 16 особа изашло из надзора.

Прочитајте више

Gradski štab za vanredne situacije Doboj.

Наредба о проглашењу ванредног стања

Проглашава се ванредна ситуација на територији Града Добој у циљу превентивног дјеловања и спречавања ширења вируса Корона (COVID-19) на грађане Добоја са подручја на којима је већ утврђено постојање заразе.

Прочитајте више

Штаб за ванредне ситуације: Наредба о регулисању рада трговинских и других објеката на територији Града Добој

Данас је у Добоју одржана сједница Штаба за ванредне ситуације Града Добоја на којој су поред члнова штаба присуствовали и представници јавних предузећа. На сједници Штаба донесена је наредба о регулисању рада трговинских и других објеката на територији Града Добоја.

Прочитајте више