Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Вијести

Обиљежен Дан града

Поводом Дана града, 28. јуна, градоначелник Добоја Борис Јеринић и представници Скупштине града Добоја положили су вијенце на споменике у граду Добоју. Дан града се прославља 28. јуна као сјећање на прво писано помињање назива Добој 1415. године, у писмима дубровачких трговаца.

Прочитајте више

Пријем за најбоље ученике поводом Дана града

Градоначелник Добоја Борис Јеринић организовао је данас пријем за све ученике генерације и добитнике Вукове дипломе основних и средњих школа из наше локалне заједнице којима је поручио да им знање нико не може узети. Градоначелник Добоја је истакао да су ови млади људи понос својих родитеља, школа које похађају, али и Добоја и Републике Српске.

Прочитајте више

Одржана петнаеста сједница Привредног савјета

Данас је у сали Скупштине града одржана 15. сједница Привредног савјета Града Добоја. Уједно била је ово прилика да се градоначелник Добоја Борис Јеринић састане са привредницима уочи Дана града, који се обиљежава 28. јуна.

Прочитајте више

Пројекат подршке руралном становништву у генерисању прихода на територији Добоја

Данас су уручене дипломе за двадесет корисница пројекта “Подршка руралном становништву у генерисању прихода на територији Добоја”, којима су обезбијеђени пластеници и садни материјал паприке бабуре.

Прочитајте више

Пријем за некадашње функционере и добитнике градских признања

Поводом Дана града, који се обиљежава 28. јуна, већ традиционално се организује пријем за некадашње функционере градске/општинске администрације, као и добитнике признања које додјељује Град Добој.

Прочитајте више

Најуређеније двориште, бирамо!

Путем овог обавјештења позивају се грађани, власници и корисници, индивидуалних објеката за становање и колективно стамбених објеката, да се пријаве за учестовање у акцији Града Добоја за избор најљепше уређеног дворишта (окућнице, баште, врта), балкона и терасе стамбених објеката и најуређенијег двориште стамбених зграда.

Прочитајте више

Одржана 28. редовна сједница Скупштине града

На данашњем дневном реду Скупштине града расправљало се о 33 тачке дневног реда. Одборници добојског парламента усвојили је данас предложени ребаланс буџета за ову годину у износу од 79.844.770 конвертибилних марака.

Прочитајте више

Potpisivanje ugovora Fondacija Mozaik i Gradska uprava Doboj.

Омладинска банка: Потписан уговор за микробизнис

Дијана Дрљић из Добоја потписала је данас у Градској управи Добој уговор са Омладинском банком за реализацију пројекта “Вешерај – прање и сушење веша”, који се у износу од 2.000 КМ финансира средствима Градске управе Добоја и Фондације “Мозаик”.

Прочитајте више

Положени вијенци страдалима у поплави маја 2014. године

Представници Градске управе Добој и посланици из овог града у Народној скупштини Републике Српске положили су данас вијенце код спомен-плоче страдалим у мајским поплавама 2014. године.

Прочитајте више