Вијести

Састанак поводом проблема са водоснадбијевањем у Которском

Градоначелник Добоја Борис Јеринић је након састанка рекао да се у рјешавање проблема снабдијевања водом за пиће мјештана насеља Которско, морају укључити и виши нивои власти, и додао да је завршена техничка документација пројекта изградње бунара и секундарне мреже.

Прочитајте више

Представом обиљежили Међународну недјељу дјетета

Поводом Међународне недјеље дјетета, добојско „Позориштанце без адресе“ одиграло је данас представу у Добоју за око 400 малишана из Јавне предшколске установе „Мајка Југовића“, те из приватног добојског вртића „Мала индустрија“.

Прочитајте више

Припрема акционог плана за енергетски одрживи развој

Град Добој је аплицирао на Јавни позив Развојног програма Уједињених нација у БиХ (УНДП БиХ) крајем 2018. године за одабир јединица локалне самоуправе за припрему акционог плана енергетски одрживог развоја и климатских промјена (СЕЦАП)

Прочитајте више

Градоначелник Јеринић се састао са делегацијом Привредне коморе РС

Град Добој је стекао сертификат БФЦ СЕЕ 2017. године, након готово двогодишњег процеса. Током краја ове и почетка наредне године градска администрација ће проћи кроз процес ресертификације, који се одвија по унапријеђеним и нешто измјењеним стандардима у односу на прије двије године.

Прочитајте више

Конференција за новинаре: цијена ђачке карте за градски превоз

Градска управа Добој са 25 ковертибилних марака субвенционисаће мјесечну карту за 1004 ученика из десет добојских основних школа који путују дуже од четири километра, како би ученици поново кренули у школу.

Прочитајте више

Одржана 22. сједница Скупштине града

Данас је одржана 22. редовна сједница Скупштине града Добоја, на којој су одборници усвојили одлуку о критеријумима суфинансирања средстава за куповину стотину станова за младе брачне парове на подручју овог града.

Прочитајте више

Потписан уговор за микробизнис са предузећем „KA Solution“

Потписивање уговора за микробизнис „KA Solution“ који је одобрен у оквиру програма Омладинске банке Добој. Потписивању су присуствовали замјеник градоначелника Добоја Владо Благојевић, Жељко Пауковић, директор програма Омладинске банке у оквиру фондације Мозаик, Ахмед Исић у име компаније KA Solution, као и представници добојске Омладинске банке.

Прочитајте више

Поптписан Меморандум са организацијом ФАМИ

Градоначелник Добоја Борис Јеринић потписао је данас са представницима Фондације за унапређење здравствене и социјалне заштите /ФАМИ/ и локалним невладиним организацијама Меморандум о једногодишњој сарадњи унапређења здравствене заштите грађана који болују од неизљечивих болести.

Прочитајте више

Добој обиљежио Међународни дан без аутомобила

Градска управа Добој посредством локалних савјета и Комисије за безбједност саобраћаја током цијеле године проводе низ превентивних активности на побољшању стања у саобраћају са акцентом на најмлађе учеснике.

Прочитајте више