Site icon Град Добој

Одржана Пета редовна сједница Скупштине града Добоја

На дневном реду Пете редовне сједнице Скупштине града Добоја било је двадесет тачака док је такође на данашњем засједању локалног парламента заклетву положио замјеник градоначелника Славко Ковачевић.

Искористићу ову прилику да се захвалим људима који су ми дали повјерење, односно који су ме предложили овој Скупштини. Сматрам да сам озбиљан човјек и да имам довољно година и искуства. Војник сам и извршавам задатке благовремено у складу са законом. Легалиста сам и даћу максимално све од себе да оно што ми је повјерено обавим на најкоректнији начин. Све што ћу радити, радићу у служби грађана и у циљу побољшања рада Градске управе – изјавио је Славко Ковачевић, замјеник градоначелника Добоја.

Одборници су већином гласова, између осталих, усвојили одлуке о уступању половних моторних возила у власништву Града, те извјештај о извршењу буџета у првих шест мјесеци ове године.

На Петом редовном засједању усвојен је приједлог Годишњег програма рада предшколске установе за 2021/2022 годину, разматран је приједлог Стратегије безбједности саобраћаја у граду од 2019. до 2028. године, разматране Информација о утрошку електричне енергије за јавну расвјету јануар – јун 2021. године, Информација о статусу и потребама унапређења јавног превоза на подручју Града Добоја, те Информација о статусу и потреби унапређења управљања некретнинама Града Добоја.

Exit mobile version