Site icon Град Добој

Отворена „Зимска чаролија“

„Зимска чаролија“ се вратила у Добој. Након једногодишње паузе због пандемије вируса корона отворена је ова зимска манифестација у Парку народних хероја и трајаће све 15. јануара. Клизалиште на отвореном, 17 зимских кућица богатих разноврсном понудом, од хране и пића до украса, наступи локалних бендова – ово је само дио овогидишње „Зимска чаролије“, Добојлије ће у наредним данима уживати у богатом садржају прилагођеном и дјеци и одраслима. У чарима ове манифестације не уживају само најмлађе Добојлије. Манифестација је наишла на позитивне коментаре и оних старијих суграђана.

Ово је друго издање „Зимске чаролије“, која је једна од најљепших манифестација која се одржава у овој локалној заједници. Жеља је да постане још једна у низу манифестација по којој ће Град Добој бити препознатљив у регији и шире.

-Радује ме што смо ове године успјели да организујемо „Зимску чаролију“. Могу слободно рећи да ће ова манифестација прећи у традицију и да ћемо сваке године покушавати да унапређујемо садржај „Зимске чаролије“. Трудићемо се да обухватимо све генерације и да сви који посјете „Зимску чаролије“ осјете зимске радости и надолазеће празнике. Наша жеља је да испунимо очекивања свих грађана Добоја, али и свих људи који дођу из регије и других градова.

У склопу манифестције биће организован дочек и Међународне и Нове године по јулијанском календару. У нову годину Добојлије ће увести суграђанин Игор Вукојевић. За православну наступа Снежана Ђуришић, док ће се Дан републике славити уз Мирослава Илића. Осталим данима забаву ће пружити локални бендови уз домаћу понуду на штандовима.

Exit mobile version