Site icon Град Добој

Пријем за бивше функционере града

Градоначелник Добоја Борис Јеринић уприличио је пријем за бивше функционере ове локалне заједнице. Пријем је организован поводом 28. јуна -Дана града Добоја.

Обрен Петровић је био дугогодишњи начелник, а онда када је Добој добио статус Града и његов први градоначелник. Сада је посланик у Парламенту БиХ. Његов допринос развоју Добоја је велики. Похвалио је свог насљедника, садашњег градоначелника Бориса Јеринића. Изградња новог објекта Болнице, зграде админстративног центра, спортске дворане, као и изгрдања аутопутева-сви ти пројекти истиче итекако доприносе развоју Добоја.

– Ово све су капитални објекти који ће остати наредних стотину година, као што је општина изграђена 1947.године па траје и данас. Сматрам да ће ово бити добра ствар, врло брзо ће кренути и изградња Центра за културу. Добро је што је јединство и слога и што градоначелник има већину у потпуности, што нема проблема као што је рецимо случај у Бањалуци. Једина порука за будућност, је слога и јединсто и да једни друге уважавамо и тако стекнемо добру сарадњу са властима на нивоу Републике Српске и БиХ и онда све се може урадит- изјавио је Обрен Петровић, посланик у Парламентарној скупштини БиХ.

Сања Вулић предсједавала је Скупштином града Добоја, а сада је и она посланик у Парламенту БиХ. Поносна је на све капиталне пројекте који се реализују на подручју Добоја.

Оно на шта сам посебно поносна јесу сви они пројекти које смо заједничким снагама започели и које реализјемо и који ће бити реализовани у наредном периоду. Ја се заиста не осјећам као бивши функционер, ја се осјећам ђелом тима градоначелника јер сва та екипа посланика, одборника градске управе чини овај град онаквим какав јесте јер смо сви ми један велики и добар тим, добро се слажемо и допуњавамо и мислим да то и јесте кључ успјеха Града Добоја–  рекла је Сања Вулић, посланик у Парламенту БиХ.

Свако од присутних радио је у одређеном временском периоду и дао свој допринос за развој Добоја, рекао је градоначелник додајући да је Добој једна од урбанистички најуређенијих локалних заједница, чему су нагласио је, допринијели сви бивши функционери.

Моја жеља је да град Добој настави путем којим је кренуо, а то је убрзан развој. Да наставимо са свим оним што је потребно да имамо квалитетније и боље услове како би људи долазили у наш град и у њему остајали и како би радили на његовом развоју, изјавио је Борис Јеринић, градоначелник Добоја.

Exit mobile version