Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Одржан „Дијалог заједница Добој, Маглај и Жепче“

„Дијалог заједница Добој, Маглај и Жепче“ на којем је учествовало преко 50 представница и представника цивилног друштва и локалних самоуправа из Добоја, Маглаја и Жепча одржан је 6. децембра 2022. године у сали Опћинског вијећа Опћине Маглај.

Учеснице и учесници дијалога представили су тренутне активности које спроводе у својим заједницама и радили на заједничким идејама у погледу повезивања заједница Добој, Маглај и Жепче. Представници више од 37 организација из све три заједнице су кроз дијалог започели изградњу партнерства у погледу реализације заједничких активности које ће допринијети приближавању ових заједница. Дијалог представља само први корак у јачању сарадње и изградње друштвене повезаности Добоја, Маглаја и Жепча.

„Дијалог заједница Добој, Маглај и Жепче“ реализован је у оквиру пројекта „Јачање повјерења и кохезије у заједницама у Босни и Херцеговини“, који финансира Европска унија (ЕУ), а заједно спроводе ЕУ, Уједињени народи у БиХ, Мисија ОСЦЕ-а у Босни и Херцеговини и Савјет Еуропе.