Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Vijesti

Obilježen Dan grada

Povodom Dana grada, 28. juna, gradonačelnik Doboja Boris Jerinić i predstavnici Skupštine grada Doboja položili su vijence na spomenike u gradu Doboju. Dan grada se proslavlja 28. juna kao sjećanje na prvo pisano pominjanje naziva Doboj 1415. godine, u pismima dubrovačkih trgovaca.

Pročitajte više

Prijem za najbolje učenike povodom Dana grada

Gradonačelnik Doboja Boris Jerinić organizovao je danas prijem za sve učenike generacije i dobitnike Vukove diplome osnovnih i srednjih škola iz naše lokalne zajednice kojima je poručio da im znanje niko ne može uzeti. Gradonačelnik Doboja je istakao da su ovi mladi ljudi ponos svojih roditelja, škola koje pohađaju, ali i Doboja i Republike Srpske.

Pročitajte više

Održana petnaesta sjednica Privrednog savjeta

Danas je u sali Skupštine grada održana 15. sjednica Privrednog savjeta Grada Doboja. Ujedno bila je ovo prilika da se gradonačelnik Doboja Boris Jerinić sastane sa privrednicima uoči Dana grada, koji se obilježava 28. juna, na dan kada je ime našeg grada prvi put pomenuto u pisanim dokumentima 1415. godine.

Pročitajte više

Najuređenije dvorište, biramo!

Putem ovog obavještenja pozivaju se građani, vlasnici i korisnici, individualnih objekata za stanovanje i kolektivno stambenih objekata, da se prijave za učestovanje u akciji Grada Doboja za izbor najljepše uređenog dvorišta (okućnice, bašte, vrta), balkona i terase stambenih objekata i najuređenijeg dvorište stambenih zgrada.

Pročitajte više

Održana 28. redovna sjednica Skupštine grada

Danas je održana 28. redovna sjednica Skupštine grada Doboja u ovom sazivu. Na današnjem dnevnom redu Skupštine grada raspravljalo se o 33 tačke dnevnog reda. Odbornici dobojskog parlamenta usvojili je danas predloženi rebalans budžeta za ovu godinu u iznosu od 79.844.770 konvertibilnih maraka.

Pročitajte više