Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Град Добој у оквиру акције “За љепши и уређенији Добој” подијелио саднице цвијећа Заједницама етажних власника

Око 2.500 хиљаде садница разног врста цвијећа подијељене су Заједницама етажних власника и другим установама у Добоју. Цвијеће је подијељено у склопу акције „За љепши и уређенији Добој“, коју су реализовали Град Добој и Одјељење за стамбено-комуналне послове.

Ружичаста, жута, наранџаста, бијела, црвена, љубичаста – боје су различитих врста сезонског цвијећа, које ће красити дворишта стамбених зграда и неких установа у Добоју. 

Данас је финале једног лијепог пројекта којег је расписао Град Добој заједно са Одјељењем за стамбено-комуналне послове, а односи се на фактичко уљепшавање ЗЕВ-ова, али и другох пријављених установа и организација. На овај позив се одазвало 45 ЗЕВ-ова заједно са Економском школом, Медицинском школом, Тениским клубом и Музејом у Добоју, тако да су они ти који су аплицирали за ове саднице цвијећа. Данас ћемо подијелити око 2.500 садница разног цвијећа – изјавио је Милош Букејловић, потпредсједник Скупштине града Добоја.

Све основне школе и средња Медицинска школа су показале интересовање, тако да ћемо на тај начин да оплеменимо и њихова дворишта. У наредном периоду потрудићемо се да свима изађемо у сусрет и да то буде нешто што је за примјер и другим градовима у окружењу – рекао је Давор Савић, начелник Одјељења за стамбено-комуналне послове Града Добоја.